Відома українська співачка Ірина Федишин здивувала підписників святковим сюрпризом - золотоголоса красуня приготувала збірник нових колядок та щедрівок.

Про це Федишин написала на своїй сторінці в Instagram та виклала декілька нових фото в образі сніжинки.

фото: Instagram Ірини Федишин

"Сніжинка ❄️❄️❄️ P.s.: ( новий збірник колядок та щедрівок - у шапці профілю)", - підписала співачка.

фото: Instagram Ірини Федишин

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

фото: Instagram Ірини Федишин

Нагадаємо, нещодавно співачка Ірина Федишин привітала українців з чистим і світим християнським святом - Різдвом Христовим.

"Вітаємо усіх з Різдвом Христовим 🙏 Міцного здоров’я, злагоди, любові та радості у кожну хату!
Свічку різдвяну запалімо, Боже світло пронесімо. В кожній хатині нехай сіяє і усіх нас звеселяє! Смачної куті та веселих свят", - написала Федишин.

Тим часом телеведуча "1+1" Людмила Барбір не надто часто радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram будь-якими новими фотографіями або відео. Однак зараз вона все ж таки виклала серію знімків і привітала українців з Різдвом.

Як повідомляв "Знай.ua", ведучі "Сніданку з 1+1" перетворилися на дітей перед Новим роком: Сенічкін-ведмідь і Барбір-сніжинка.

Також Знай.ua писав, Мазур, Мосейчук і Падалко з "1+1" показали своїх діток і подарували українцям справжню атмосферу свята.