У понеділок, 18 січня, в Чернівецькій області відійшов у вічність мешканець Валяви Кіцманського району Микола Гушуватий, учасник АТО.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила користувачка Анна Юрбаш.

"Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевну біль, від втрати рідної людини…", – написала Анна.

Похорони Миколи Гушуватого пройшли 20 січня о 9:00 в селі Валява. У пресслужбі обласного військомату повідомили, що ветеран АТО 1965 року народження служив у 128-мій окремій гірсько-штурмовій бригаді.

скріншот: Facebook Анни Юрбаш

Нагадаємо, Валерій Пастернак - провідний хірург 66 військово-мобільного госпіталю з Чернівців. Разом зі своєю бригадою він провів 37 діб на Донбасі, де надавав допомогу пораненим захисникам Луганського аеропорту. Згадуючи про липень 2014 року, чоловік морщиться від болю і каже, що ніколи не зможе забути того, що відбувалося у ті страшні дні. За мужність медика нагородили орденом Данила Галицького.

Також нагадаємо, військовий лікар Андрій Бойко встановив світовий рекорд із паверліфтингу

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, український герой отримав чотири кулі в спину від бойовиків Путіна і плюнув в обличчя смерті

Також Знай.ua писав, три брати пліч-о-пліч захищають Україну на Донбасі: "На війні стали рідними не лише по крові"