У Чернівцях врятували лебедя, який поранився під час перельоту.

Детальніше про це розповіла директор МКП "Центр стерилізації тварин" у місті Чернівці Ольвія Попова в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 21 січня. Зграя птахів перелітала через міст неподалік від Калинівського ринку, в результаті чого деякі птахи були травмовані. Один Лебідь загинув, а інший отримав травми і не зміг злетіти.

Помітити травмованого птаха вдалося небайдужим перехожим - вони відразу ж повідомили про лебедя рятувальникам. Зоозахисники також подякували трьох водіїв, які зупинилися, щоб допомогти зловити птицю.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зараз травмований Лебідь знаходиться в центрі стерилізації тварин. Після надання необхідної допомоги птицю планують передати орнітологу для реабілітації.

Ольвія подякувала рятувальникам та небайдужим людям, які допомогли птахові не загинути.

Нагадаємо, що на Хмельниччині 24 Лебеді примерзли до Дністра, частину птахів звільняли рятувальники.

Як повідомляв портал Знай.иа, стало відомо про ситуацію з лебедями, яка сталася у Львівській області. Бідні Птахи замерзають на ставку.

Також Знай.иа писав, що Дніпровські волонтери врятували понад 70 цуценят, які гинули через люті морози.