В Чернівцях неадекват накинувся на перехожу посеред людної вулиці і несподівано почав лупцювати. Коли набридло, перемкнув увагу на дівчинку, що проходила повз.

Про дику історію на Facebook-сторінці спільноти "СтопХам Буковина" пише син постраждалої жінки Олег Коваль.

"Мою 74-ну маму побив психічно хворий хлопець, на вигляд 15 років, невеличкого зросту, більше мама не пам ятає. Це сталося на тротуарї , було людно. Мама вийшла за хлібом .Ні з того ,ні з чого почав бити в груди, потім перемкнувся на якусь бідолашну дівчинку. Цей хлопець був в супроводі своєї мами, яка просто закликала його до себе. Мама розповіла мені це через дві години , в неї стрес. Можливо хтось потррапляв в таку ситуацію, або є знайомі з такою поведінкою. Завтра цей хлопець награється в криваві ігри та почне різати,справа часу, бо безкарність. Дякую попередній та нинішній міській владі, що за гроші продали нашу безпеку , поклавши око на територію псих-лікарні", - написав чоловік.

скріншот: Facebook СтопХам Буковина

Нагадаємо, на Закарпатті неадеквати з битами влаштували "судну ніч" водіям: "Гальмуй!"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві малолітки влаштували "лінію вогню" жителям Троєщини: "Це ж діти, бл*ть!"

Також, "Знай.uа" писав, в Ужгороді комунальники провели майстер-клас зі свинства: "Кинули під ноги і нормально".