З 2021 року в Україні шалено піднялися ціни на комунальні послуги загалом і на блакитне паливо зокрема. Близиться кінець першого місяця, і на Буковині люди отримують "оновлені" платіжки. Цифри там - вражають уяву.

Про це на сторінці Facebook-спільноти "СтопХам Буковина" пише користувач Степан Білий і прикладає фотопідтвердження.

скріншот: Facebook СтопХам Буковина

"З Новим роком дорогі українці. За 400 кубів 3900 по 9.88 за куб, ну і плюс звісно транспортування 320 гривень", - написав чоловік.

фото: Facebook СтопХам Буковина

фото: Facebook СтопХам Буковина

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нещодавно у Чернівцях біля Ратуші пройшли одразу два мітинги. Обурені містяни протестували проти підвищення тарифів на газ, локдауну та скасування пільг.

Підвищення комунальних тарифів, особливо в умовах пандемії, це знущання над власними громадянами. Про це мер Чернівців Роман Клічук написав на своїй сторінці в Instagram.

"Локдаун – це не єдина економічна проблема, з якою зіткнулись наразі практично всі українці. З 1 січня, після надзвичайно складного для країни року, підвищились тарифи на газ та електроенергію. І мене, як і всіх чернівчан, обурює таке ставлення держави до своїх громадян", - вважає очільник міста.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Також Знай.ua писав, що тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку в 2021