Популярна українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик з радістю спілкується з багатотисчною армією шанувальників у соціальних мережах. Зірка ділиться подробицями з особистого життя та багато розповідає про професійне.

Цього разу Ребрик вирішила потішити фанатів простим фото, від якого так і віє теплом. Так, на своїй сторінці в Instagram ведуча опублікувала власну світлину, зроблену, ймовірно, у студії. Лілія убралася в яскраво блакитний светр вільного крою, та доповнила образ сережками такого ж кольору. Треба сказати, він дійсно їй личить. Та головною прикрасою фото все ж стала ніжна усмішка.

"Настрій - романтичний... (На відміну від погоди)", - лаконічно написала ведуча.

скріншот: Instagram Лілії Ребрик

А нещодавно Лілія Ребрик вирішила розповісти підписникам, чому швидко відходить від святкових застіль і не затягує сидіння вдома.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Є таке повір'я, яке дуже "вписується" в мою теорію цифр: "Як перші 12 днів нового року проведеш, таким він і буде". Кожна цифра означає місяць року: що робиш ці 12 днів, це і буде відбуватися з тобою весь рік. Тому раджу, щоб крім застіль, зустрічей гостей, прогулянок і свят, влаштувати собі і якийсь день (або півдня, або вечір) релаксу! Щоб і відпочинку було місце в новому році".

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик обняла батьків під ялинкою, так схожі:"Татова доця".

Також Знай.ua писав, що Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя.