В середу, 27 січня, в Чернівцях після тривалої хвороби відійшов у вічність всесвітньо відомий трубач Карл Немечек.

Про це працівники Національного симфонічного оркестру України повідомили на офіційному сайті.

"Пішов з життя Карл Фрідріхович Немечек, трубач, в минулому соліст НСОУ, високий професіонал і добра, порядна людина, який до останніх днів залишався великим другом нашого оркестру.
Висловлюємо щирі співчуття дружині Галині Немечек, артистці оркестру, а також його родині", - йдеться в дописі.

фото: Карл Немечек

Нещодавно на Буковині відійшов у вічність глава обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, що був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці Наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича - жінці було лише 48 років.