Стало відомо про те, що у Чернівцях комунальники скасували тендер на купівлю туалетного паперу після того, як переміряли рулон.

Таким чином, повідомляється, що комунальне підприємство «Калинівський ринок» проводив закупівлю туалетного паперу і серветок, і для того щоб переконатися в якості закупівлі, вони попросили у постачальників надати зразок продукції.

Після перевірки виявилося, що за фактом замість 60-метрового рулону паперу вони не отримають навіть 50.

У протоколі йдеться про те, що фактична довжина становить 49,5 метрів. Про це написали на сторінці Prozorro в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Як тут не захоплюватися наполегливістю співробітників тендерного комітету, що вони вручну вирішили розмотати і поміряти цілий рулон туалетного паперу» - сказано в повідомленні.

Насправді ж вимога надавати зразки продукції-дискримінаційна. Крім того, в законі немає підстав для того, щоб відхилити учасника, який надав неякісний зразок.

Найсильніший захист Замовника від неякісних товарів, робіт та інших послуг є сильний договір.

Нагадавши, Національний Корпус протестував під офісом Президента, Єрмака і Венедиктову прибрати з посад.

Як повідомляв Знай, чоловік генпрокурорші Венедиктової звільнився з поліції і добре заробив, схема на 750 тис грн.

Також Знай писав, що Венедиктова " забула "про мільйонний хабар" слуги " Халімона. Генеральний прокурор Ірина Венедиктова в черговий раз довела, що топ-корупція в Україні ще існує.