Стало відомо про те, що у Чернівцях побили та підстрелили двох чоловіків. Винному загрожує великий термін.

Таким чином повідомляється, що в місті Чернівці сталася стрілянина між житлових будинків. Сталося це в п'ятницю, 29 січня.

Про це повідомили у прес-службі Національної поліції Чернівецької області.

Між водієм і пасажиром двох автомобілів зав'язалася суперечка, і відразу двох чоловіків почали бити. Пізніше відкрили вогонь зі зброї.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Очевидцям вдалося зняти момент втечі нападників, а на самих кадрах з відеореєстратора видно, як чоловіки в балаклавах тікають з місця події.

Поліція, фото: Національна поліція
Поліція, фото: Національна поліція

Вони сіли в мікроавтобус і зникли в невідомому напрямку.

Крики і постріли було чутно у всьому злодії. Очевидець виглянув у вікно, і бачив як чоловіки в масках добивали людей.

Поліція на даний момент з'ясовує всі обставини конфлікту. Вони намагаються встановити особу учасників конфлікту щоб затримати їх.

Коли їх знайдуть, швидше за все їм загрожує серйозний термін.

Нагадаємо, раніше Склад боєприпасів злетів у повітря, евакуюють 10 населених пунктів

Як повідомляє портал "Знай.ua" На Луганщині закрили пропускний пункт через пожежі: ворожі обстріли перешкоджають ЗСУ ліквідувати вогонь

Також "Знай.ua" писав, що Луганськ палає під обстрілами шакалів Путіна, є загиблі. Про це повідомили в Станично-Луганській райдержадміністрації з посиланням на місцевих жителів.