Мер Чернівців Роман Клічук взявся за одну з найболючіших проблем не тільки в місті, але й в усій Україні - проблему корупції.

Но своїй сторінці в Instagram очільник міста розповів, що провів зустріч з представникаими програми "Антикорпуційна ініціатива ЄС", яка діє з 2017 року.

"Обговорили деталі співпраці у сфері оцифрування даних, в рамках якої будуть створюватися та впроваджуватися інструменти (сайти, платформи, додатки), спрямовані на ліквідацію корупції та покращення якості життя чернівчан",- написав Клічук.

скріншот: Instagram Романа Клічука

Нещодавно Роман Клічук розкрив деталі скандалу з представниками футбольного клубу "Буковина", які звинуватили міську раду і відмові підтримувати спорт. Свою версію очільник міста написав на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Мова зайшла про підтримку клубу, а якщо точніше – про фінансову підтримку з бюджету громади. Клубу потрібно 6 мільйонів гривень. З коштів громади скромно просять 2".

Раніше Роман Клічук заявляв, що планує відмовитися від зарплатні. Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність.

Разом з тим підвищення комунальних тарифів, особливо в умовах пандемії, це знущання над власними громадянами. Про це мер Чернівців Роман Клічук написав на своїй сторінці в Instagram.