Мінвата на базальтовій основі - унікальний утеплювач, який не займається і не вбирає вологу. Його виробництво необхідно підтримувати.

Про це на своїй сторінці в Instagram написав мер Чернівців Роман Клічук.

"Відвідав ТОВ ВКП "Чернівецький завод теплоізоляційних матеріалів", яке займається виробництвом мінвати на базальтовій основі.
Це унікальний незаймистий утеплювач, який не вбирає вологу та експлуатується навіть при високих температурах.
Говорили про перспективи виробництва у майбутньому. Вважаю, що маємо сприяти розвитку важливих для міста підприємств", - йдеться в публікації.

скріншот: Instagram Романа Клічука

Нещодавно мер Чернівців Роман Клічук взявся за одну з найболючіших проблем не тільки в місті, але й в усій Україні - проблему корупції. На своїй сторінці в Instagram очільник міста розповів, що провів зустріч з представникаими програми "Антикорпуційна ініціатива ЄС", яка діє з 2017 року.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Роман Клічук заявляв, що планує відмовитися від зарплатні. Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність.

Разом з тим підвищення комунальних тарифів, особливо в умовах пандемії, це знущання над власними громадянами. Про це мер Чернівців Роман Клічук написав на своїй сторінці в Instagram.