Популярна українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик охоче спілкується із багатотисячною армією шанувальників та розповідає про професійне та особисте життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram чернівчанка розповіда про найулюбленіший день - екватор.

"Середа - екватор тижня! Люблю її за те, що вже можна планувати вихідні, думати, як їх провести, куди з’їздити, що купити і що приготувати (і вигадати щось смачненьке для #рецептивідліліребрик). Люблю середу, бо можна прокинутися на ранковий ефір і сказати собі: «Ну нічого, вже післязавтра п’ятниця, скоро поспиш довше» 🤣 А ще - за те, що це вже розпал робочого тижня, ти вже взяв потрібний Темп, влився у робочий ритм, а сили ще є і втома ще не навалилася! І, звісно, люблю середу за те, що до суботи від неї усього 2 ранки! Між іншим, у дитинстві я найбільше любила суботу, бо встав коли хочеш і ліг коли заманеться)", - написала Ребрик.

скріншот: Instagram Лілії Ребрик

Нещодавно Ребрик опублікувала ефектну світлину на честь Дня десерту, що святкували у світі в понеділок, 1 лютого. З цієї нагоди ведуча вдяглася у насичено червоний піджак та чорну спідницю-міді.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Днями Лілія Ребрик показала фанатам кругленький животик, чим неабияк здивувала фанатів. На своїй сторінці в Instagram ведуча опублікувала Сторіс із вагітним животиком. Оскільки фото акторка виклала в сторіс, прокоментувати їх не можна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик обняла батьків під ялинкою, так схожі:"Татова доця".

Також Знай.ua писав, що Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя.