Стало відомо про те, що міський голова Чернівців Роман Клічук вирушив несподівано у відпустку. Пропрацював всього місяць.

Таким чином повідомляється, що Роман Клічук вирушив у дводенну відпустку, всього його не буде на роботі чотири дні, якщо врахувати вихідні.

Документ про це з'явився в четвер, 4 лютого, при цьому дні проведені в області йому не буде зараховуватися заробітна плата, він пішов за свій рахунок.

Роман Клічук Фото: Facebook
Роман Клічук Фото: Facebook

На період поки він буде відсутній, всі обов'язки виконуватиме заступник мера Чернівців Євгенія Маховикова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Про це заявив "Чернівецький промінь"

Варто відзначити, що перед тим як відправитися у відпустку, чиновник прийняв кілька важливих кадрових рішень. Зокрема, був звільнений директор Департаменту житлово-комунального господарства.

Роман Клічук Фото: Facebook
Роман Клічук Фото: Facebook

Причин звільнення у відділі кадрів не назвали, лише зазначили, що таким було рішення міського голови.

Трохи раніше Роман Клічук натякнув чернівчанам на " сміттєву люстрацію", маючи на увазі чиновників міської ради, які не хочуть йти зі своїх посад.

Нагадаємо, у 2020 році у Чернівцях з'явився культурно-мистецький центр, який обійшовся бюджету у 40 мільйонів гривень. Нарешті заклад готовий починати роботу.

Нещодавно мер Чернівців Роман Клічук взявся за одну з найболючіших проблем не тільки в місті, а й у всій Україні - проблему корупції. На своїй сторінці в Instagram очільник міста розповів, що провів зустріч з представниками Програми "Антикорупційна ініціатива ЄС", яка діє з 2017 року.