У Чернівецькій області дерево впало на багатоповерховий будинок. Про це розповіли на порталі ДСНС Чернівецької області.

4 лютого в результаті сильного пориву вітру в Чернівецькій області дерево впало на житловий будинок і пошкодило його покриття. В результаті воно зачепилося на першому поверсі будинку і пошкодило вікна квартири.

Для ліквідації наслідків негоди на місце події вирушили співробітники рятувального відділення групи рятувальних та висотно-верхолазних робіт в частині спеціальних та аварійно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення міста Чернівці.

По прибуттю, використовуючи спеціальні інструменти, співробітники ДСНС розпиляли дерево, що впало на частини і прибрали його з місця події.

У Чернівецькій області впало дерево: cv.dsns.gov.ua
У Чернівецькій області впало дерево: cv.dsns.gov.ua
у Чернівецькій області впало дерево: cv.dsns.gov.ua

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім цього рятувальники прибрали дерево, що впало в селі Рідківці, Новоселицького району. Дерево впало на дорогу, в результаті чого перекрило рух, співробітники ДСНС розпиляли дерево і прибрали його з місця події, після чого рух на дорозі було відновлено.

Нагадаємо, що франківчанин загинув на прогулянці через трагічний збіг обставин-дерево впало, швидка застрягла

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві Старий велетень приліг на припарковане авто: "Втомився стояти"

Також, "Знай.uа" писав, Буковинського браконьєра жадібність довела до труни-спиляне дерево помстилося сповна