Чернівецьким комунальникам не вистачає техніки, аби вчасно та якісно очищати місто від снігу та ожеледі.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав очільник міста Роман Клічук.

"Прокоментую головну сьогоднішню тему в чернівецькому інфопросторі: прибирання снігу. Ми постійно на зв‘язку із профільним заступником Василем Зазуляком. У робочому режимі здійснюється прибирання вулиць, яке було заплановане заздалегідь. Екстрених випадків на зразок серйозних поломок техніки наразі немає. Самої техніки, звичайно, не вистачає. Але ми максимально ефективно організовуємо роботу з тими ресурсами, які маємо в своєму розпорядженні", - написав Клічук.

скріншот: Facebook Романа Клічука

Трохи раніше Роман Клічук натякнув чернівчанам на "сміттєву люстрацію", маючи на увазі чиновників міської ради, які не хочуть іти зі своїх посад. Очільник міста пояснив, що чимала кількість чиновників, які обіймають посади керівників комунальних підприємств і департаментів, знаходяться на своїх місцях тільки тому, що до них ще не дійшли руки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, у 2020 році в Чернівцях з'явився культурно-мистецький центр, який обійшовся бюджету в 40 мільйонів гривень. Нарешті заклад готовий починати роботу.

Нещодавно мер Чернівців Роман Клічук взявся за одну з найболючіших проблем не тільки в місті, але й в усій Україні - проблему корупції. На своїй сторінці в Instagram очільник міста розповів, що провів зустріч з представникаими програми "Антикорпуційна ініціатива ЄС", яка діє з 2017 року.