Популярна українська співачка Наталія Могилевська постала перед важким вибором: чи пора прибирати новорічну ялинку.

Відповідний знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

Народна артистка України Наталія Могилевська вже не перше десятиліття радує українців своєю творчістю. Вона збирає сотні тисяч людей на своїх концертах, а мільйонна аудиторія в соціальних мережах радіє кожній її новій публікації.

Незважаючи на вік, Могилевська не соромиться підкорятися сучасним трендам і часто публікує забавні відеоролики в TikTok і Instagram.

Цього разу виконавиця знову вдалася до гумору у важливому домашньому питанні: а чи не час прибирати новорічну ялинку. Тема досить актуальна, адже деякі не прибирають ялинку аж до літа, в той час як інші ховають новорічну красуню відразу після свят.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Судячи зі знімка, у Могилевської ще не дійшли руки до дерева. Але, перед тим як заховати ялинку подалі в шафу, вона вирішила запитати думки шанувальників. Багато посміялися над витримкою співачки і продовжили жартувати в коментарях:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Наталія Могилевська підкорила українців елегантним перевтіленням.

Як повідомляв портал Знай.иа, 45-річна Могилевська перехитрила Потапа і Кароль на "Голосі країни".

Також Знай.иа писав, що Наталя Могилевська поділилася рецептом легкого і ситного перекусу.