В ніч на 12 лютого у Чернівецькій області десятки автівок опинилися заблоковані у снігових заметах просто посеред трас.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомила користувачка Олена Ротар. Зокрема, близько 20 машин застрягли на трасі "Маршинці - Котелеве".

"Ми в заторі пробули біля двох годин. Котелівська пожежна машина по черзі витягувала кожне авто, в деяких із них були маленькі діти", – розповіла жінка та опублікувала відео, зроблені на місці пригоди.

Також відомо, що вночі сильні хуртовини й перемети ускладнили проїзд на автошляхах у селі Остриця Герцаївського району, у Шишківцях Кіцманського району, в села Рокитне, Магала, Рідківці Новоселицького району та Черепківцях Глибоцького району.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Зазначимо, що днями кияни також перетворили в гірськолижну трасу Андріївський узвіз - там любителі зимових видів спорту спускалися на сноубордах, а оді з них відправився розважатися в діловому костюмі і краватці.

Раніше ми повідомляли, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах, термінове звернення МВС.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні різко погіршується погода, заметіль намете майже півметра.