На Буковині розшукують 40-річну жінку, яку востаннє бачили ще 14 січня. Про це повідомили у Службі розшуку людей при місцевій поліції.

Як зазначається, 40-річну жительку села Карапчів Вижницького району Чернівецької області востаннє бачили ще в середині минулого місяця.

Тоді, 14 січня, розшукувана Вакарюк Тетяна Аркадіївна 1979 року народження, вийшла з місця свого проживання і назад не повернулася.

Прикмети розшукуваної жінки: на зріст - 155 сантиметрів, худорлявої статури. Волосся фарбоване у білий колір, обличчя овальне, очі блакитні.

На момент зникнення була одягнена у синє пальто, на голові - біла в’язана шапка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Всіх, кому відома будь-яка інформація щодо того, де може перебувати зникла жінка, просять повідомити до правоохоронних органів за номерами телефонів гарячої лінії.

Нагадаємо, раніше У Львові в тролейбусі "каталася" бабуся з втратою пам'яті - "ні імені, ні адреси"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові зникла молода красуня з Вінницької області, рідні четвертий день ллють сльози: "де ти, Владислава?"

Також «Знай.uа " писав, що На Львівщині зник розгублений пенсіонер у коричневій куртці - не пам'ятає навіть свого імені