Популярна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик регулярно спілкується з численними підписниками та охоче розповідає про подробиці особистого та професійного життя. Цього разу в зірки вийшло ошелешити прихильників.

На своїй сторінці в Instagram Лілія опублікувала фото в гіпсі, на якому вона щасливо усміхається. Тільки через кілька митей стає зрозуміло, що зірка не має переломів, і це реквізит для однієї зі сцен серіалу "З ким поведешся", де Ребрик грає головну роль.

"Сьогодні продовження серіалу «З ким поведешся» о 20.45 на 1+1. Дякую за ваші теплі відгуки і такі компліменти на адресу моєї Гальки! Полюбила іі сильно! Як думаєте, змінить вона життя оточуючих - тих, хто з нею «поведеться»? Давайте продовжимо фразу: «З ким поведешся- ...........»", - написала Ребрик.

скріншот: Instagram Лілії Ребрик

Лілії довелося заради ефектного кадру потрапити під автівку (за сценарієм головна героїня випадково збиває Галину на авто). У тій сцені є все: і екшн, і подряпини на обличчі, і сльози в очах. Заради ролі Лілія навчилася правдоподібно, як справжня хвора, пересуватися за допомогою медичних милиць.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Лілія Ребрик в червоному освідчилася Львову

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик у червоному відсвяткувала китайський рік бика

Також Знай.ua писав, Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.