У понеділок, 22 лютого, в житловому будинку області вибухнула граната. Це сталося під час конфлікту двох чоловіків: 56-річного господаря квартири і 47-річного гостя.

Під час застілля між чернівчанами розгорілася сварка, під час якої гість дістав гранату, зірвав чеку і кинув її на кухню, де перебувала 51-річна господиня будинку. Із вкрай важкими травмами її госпіталізували. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Чернівецької області.

"Вона була без свідомості. Вранці прийшла до тями, однак, на жаль, згодом померла", - розповів головний лікар Сокирянської центральної районної лікарні Олександр Андрейчук і додав, що жінка перебувала в реанімаційному відділенні.

Правоохоронці порушили три кримінальні справи за статтями 15 (замах на кримінальний злочин), 115 (умисне вбивство) та 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмисника вже затримали.

Раніше повідомлялося, що 20 лютого в місті Дрогобич Львівської області. Невідомий чоловік прийшов на зустріч до місцевого жителя і жінки з гранатою, яку в підсумку підірвав. В результаті вибуху загинули двоє людей-37 і 40 років. Жінці вдалося вижити: вона була госпіталізована з пораненнями.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, раніше чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок.

Як повідомляє портал Знай юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів.

Також Знай писав, що Хмельницька пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана дочка викликала швидку. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що її мати викинулася з вікна.