7 червня на вулиці Віталія Матусевича в Металургійному районі Кривого Рогу у каналізаційний люк провалилися двоє чоловіків.

Виклик рятувальники отримали близько 10:20. Як передає ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області, вони не подавали ознак життя.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На місце виїхали рятувальники, медики та правоохоронці.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

З допомогою пожежної штурмової драбини та рятувальної мотузки чоловіків дістали на поверхню, передавши постраждалих лікарям. Чоловікам надали першу медичну допомогу і госпіталізували в реанімацію.

Повідомляється, що чоловіки чистили каналізацію, після чого їм стало погано аж до втрати свідомості.

Нагадаємо, що на Одеській трасі в районі повороту на село Круглик сталося жахливе ДТП. Мотоцикл, який рухався у бік Києва, з незрозумілих причин налетів на перешкоду, яке розташоване якраз на дуже небезпечному повороті.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в результаті серйозної аварії в центрі Києва постраждав відомий байкер Тарган і його пасажир. Обох в критичному стані доставили в реанімацію 17-ї політравми.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на вулиці Григоренка сталося жахливе ДТП: мотоцикліст пролетів 20 метрів і розбився об бордюр.