Як можна не любити місто, в якому ти живеш? Адже тут навіть самі похмурі місця пов'язані з якимись особистими і зворушливими історіями.


Але все ж мало хто намагається розгледіти хоч щось хороше в своєму рідному місті і зараз все більше і більше людей стали ненавидіти місто в якому живуть, мріючи переїхати. Але все ж нехай воно не ідеальне, нехай зі своїми заморочками, але це місто — рідне.

Звичайно ж місцями навіть самий рідне і улюблене місто може бути дуже нудним, але варто лише придивитися до нього під іншим кутом і все в мить стане зовсім іншим. Буденна суєта привчила нас дивитися собі під ноги, тому те, що знаходиться трохи вище рівня очей, ми помічаємо вкрай рідко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


Фотограф інформаційного порталу "Інформатор" зобразив Дніпро таким, яким ви його ще точно не бачили.

Нагадаємо, що куди піти безкоштовно на цьому тижні у Львові: головні події, які не можна пропустити

Раніше портал "Знай.uа" писав, що в розпочався щорічний фестиваль йоги під відкритим небом: що потрібно знати, щоб не пропустити