У Дніпрі в квартири мешканців почали залітати кажани.

Про це передають місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Facebook-спільноті «Типовий Тополя» Євген Жмак повідомив, вранці він виявив у своїй квартирі страшну знахідку. На шторі сиділа летюча миша. Чоловік не знав, що з нею робити.

"Залетіла у квартиру летюча мишка. Висить на шторі. Як її спіймати? Вони небезпечні? А мені страшнувато, дуже. Може, якась служба займається їх виловом у квартирах?", - написав Євген.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Кажани для людей прямої небезпеки не представляють, оскільки вони комароядные. Єдине, що вони можуть бути переносниками хвороб. Наприклад, якщо вкусять до крові, то з їх слиною можуть переноситися хвороби. (…) Цих тварин не варто знищувати, так як вони надзвичайно корисні, оскільки поїдають комах-шкідників. У всякому разі, ті види, які живуть в нашій області", - розповів зоолог Євген Буяновер.

Зоолог додав, що в Дніпрі немає організацій, які займаються летючими мишами. Якщо ви знайшли кажана у своїй квартирі, можна звернутися до волонтерів, які підгодовують кажанів і надають допомогу.

Нагадаємо, що в інтернеті досить активно набирає перегляди веселе відео, на якому пес породи пітбуль намагається зробити кілька справ одночасно.

Як повідомляв "Знай.ua", страшна історія сталася в Америці, в штаті Флорида. Місцевого літнього фермера вбив найбільший нелетючий птах.

Також "Знай.ua" писав, що кішка-феміністка бореться за рівні права за допомогою гострих кігтиків: кумедне відео. Тварина люто нападає чоловіків і собак, які проходять повз. При цьому вона абсолютно не реагує на жінок і дітей.