У Дніпрі сталася ДТП, одна людина госпіталізована.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У вівторок, 11 червня, на вулиці Калиновій сталося ДТП за участю Mitsubishi Lancer Х і Volkswagen Caddy. Аварія сталася приблизно в 23:00.

У поліції розповіли, що автомобіль Mitsubishi їхав по вулиці Калиновій у бік житлового масиву Лівобережний. А Volkswagen рухався по вулиці Янтарної вгору, саме він не поступився дорогою, через це і сталося зіткнення.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пасажирку Mitsubishi швидка відвезла в лікарню з травмами різної тяжкості. На місці події працювали патруль поліції і медики.

Нагадаємо, що в ніч на 6 червня на трасі Київ — Одеса сталася аварія за участю трьох автомобілів. Зіткнулися ВАЗ 21099, вантажівка Renault та Hyundai i30.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", , в Івано-Франківській області водій Mazda 6 під час обгону виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Daewoo Nexia.

Також портал "Знай.ua", писав, що у вівторок, 4 червня, на вулиці Космічній в Дніпрі зіткнулися Volkswagen і Opel. З місця аварії пасажирку однієї з іномарок з травмою голови забрала швидка допомога.