Молодят із Дніпра врятувала візажист Володимира Зеленського і всієї студії "Квартал 95".

Про це повідомляє інформаційний портал "Аfishadnepr".

Молодята Олександр та Наталія Крамские розповіли про свою весільної фотосесії, яка повинна була пройти в Парижі.

Пара розповіла, як вони пкупили квитки в казкове місто і через 5 хвилин після приземлення до них прийшло смс про те, що господар квартири скасував бронь. Тоді як раз проходив тиждень паризької моди, і відповідно вільних квартир ніде не було.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"І знаєте, хто нас врятував? Звичайно, Яна наш візажист (стиліст — за моєї останньої версії і неважливо, що її клієнти — зірки шоу-бізнесу і навіть наш президент — Володимир Зеленський і студія 95 Квартал). Яна дала нам номер нашої колишньої співвітчизниці, яка прийняла нас як рідних і навіть зробила знижку на проживання", - розповіли молодята.

Незабаром вони оселилися в затишній квартирі в 600 метрах від Тріумфальної Арки і в 10 хвилинах їзди від площі Trocadero. І їх красива весільна фотосесія була врятована.

Раніше повідомлялося, що Олена Кравець приміряла образ принцеси.

Нагадаємо, передвиборну кампанію Зеленського порівняли з серіалом "Слуга народу".