У Дніпрі весь день буде хмарно, небо затягне хмарами, але опадів у цей день найімовірніше, не буде.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.


У Дніпрі 13 червня, вологість повітря складе від 30 % до 60 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 31 до 33 градусів тепла.

Що цікаво, найвищу температуру в Дніпрі в цей день синоптики зафіксували у 1897 тоді стовпчики термометра показали36,4. А ось найнижча температура спостерігалася у 1984, тоді синоптики зафіксували 6,2.

13 червня вшановується пам'ять мученика Ермія. Вважалося, що в цей день слід закінчити сівбу. Наші пращури прислуховувались до зозулі, якщо вона в цей день кує — хороша погода буде.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua погода на літо змусить українців забути про довгоочікувану відпустку. Літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град.

Також Знай.ua писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Як повідомляв портал Знай.ua економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.