У Дніпрі в двох жінок знайшли наркотичні речовини в сумочках.

Про це повідомляє інформаційний портал "Подія".

У четвер, 13 червня, близько 4 години ранку, під час патрулювання на вулиці Михайла Грушевського поліцейські помітили двох жінок.

Примітно, що при появі службового автомобіля жінки різко змінили напрямок руху. Правоохоронці подумали, що така поведінка є підозрілою і вирішили підійти до них. Під час розмови з поліцією жінки помітно нервували. Через деякий час, зізналися, що мають з собою заборонені речі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

При обшуку поліція виявила у 28-річної жительки Дніпра медичний флакон з речовиною білого кольору, імовірно, наркотичним. А також таблетки «Кодетерп». У сумці іншої дівчини вони знайшли кристалічну речовину білого кольору, імовірно, наркотичну.

Патрульні поліцейські на місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділення поліції для з'ясування всіх обставин.

Портал "Знай.ua" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.