В Дніпрі будуть підвищувати тарифи на проїзд в маршрутах. Але на кожному маршруті ціну встановлять індивідуально.

Про це на прес-конференції у міськраді заявив директор департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровського міськради Ігор Маковцев, передає кореспондент«НМ».


Позиція Департаменту транспорту полягає в тому, щоб враховувати громадську думку, але, в той же час, не забувати про правомірних вимог перевізників.

Також в Департаменті транспорту розповіли, що зараз економічно обґрунтований може бути 8 грн. Але все це не означає, що на всіх маршрутах буде така ціна. Підвищення тарифів по кожному маршруту буде прийматися окремо.

Перевізники в свою чергу підтримують рішення Департаменту транспорту.

«Розрахунки тарифів зроблені згідно з методикою, яка затверджена Міністерством транспорту. У тариф закладено витрати на амортизацію, зарплати, утримання будинків і споруд АТП і багато іншого. Ми просимо поставитися з розумінням і почути нас. Це — безпека руху», — говорить директор АТП Лариса Новікова.

Нагадаємо, що "Викинув посеред дороги": у Києві бидло-маршрутник виділився хамською поведінкою.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що мати вбитого копами 5-річного Кирила змусила Україну ридати: "Мій хлопчик любив життя".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив, що на Львівщині небайдужі люди зупинили в устілку п'яного водія: більше за кермо не сяде.