Весь день в Дніпрі буде хмарним.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

У п'ятницю, 14 червня весь день буде хмарно. При цьому синоптики опадів не прогнозують. Вітер буде слабким, вологість досягне 77 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 31 до 33 градусів тепла.


Що цікаво, найвищу температуру в Дніпрі в цей день синоптики зафіксували у 1998 тоді стовпчики термометра показали 34.6°. А ось найнижча температура спостерігалася у 1950, тоді синоптики зафіксували 7.7°.

Також Знай.ua писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Як повідомляв портал Знай.ua економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.