У Дніпрі чоловік кілька днів лежить у лікарні з гангреною, тому що у нього немає грошей на ампутацію.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

У відділенні терапії 9-ї міської лікарні вже кілька днів у коридорі лежить чоловік з гангреною. Відвідувачі лікарні розповіли, що медики знають про його діагноз, але нічого не роблять.



Чоловіка з гангреною поклали на кушетку в коридорі біля туалету. Про це розповів дівчина, яка ходила в лікарню відвідати свою родичку.

"Коли я зайшла у відділення, то почула нестерпний смердючий запах. Від санітарів я дізналася — це через те, що в коридорі на канапі лежить людина з гангреною. Вони також розповіли мені, що чоловік перебуває в цьому відділенні, бо більше його ніде не хочуть брати, у нього немає грошей і ніхто не хоче займатися його лікуванням. При цьому персонал знає про діагноз, про необхідність операції. Його кінцівку опущена в якусь ємність, замотана в пакети. Повз нього багато раз в день проходять лікарі, але нічого не змінюється", — поділилася вона.

Також пацієнти лікарні розповіли, що вночі можна почути стогін чоловіка. Також вони розповіли, що при перев'язках медперсонал байдуже до нього відноситься і часто можна почути крики в його адресу.


За словами очевидців, у вівторок, 11 червня, лікарню "замінували" — усіх евакуювали, але чоловік нібито залишився на своєму місці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Donderdag 13 juni 2019

Нагадаємо, в Дніпрі на виробництві загинула людина. Під час розмотування металевих рулонів його намотало на барабан апарату.

Як повідомляв портал Знай.ua , в штаті Монтана перекинувся вантажівка з причепом, який перевозив величезна кількість бджіл.

Також портал Знай.ua писав, що співробітники СБУ затримали у Хмельницькому жінку, яка хотіла продати свою неповнолітню дочку в рабство.