Вранці 16 червня кілька вулиць Дніпра залило водою через аварію на водопроводі. У результаті на Великий Диевской з'явилося справжнє озеро.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередньою інформацією, аварія могла статися на Метробудівській, в районі будинку № 17. Фонтану на місці немає, але вода витікає так швидко, що озеро утворилося і на сусідній вулиці Великій Диевской.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Від води не виходить поганий запах, через що можна припустити, що аварія сталася не в каналізаційній трубі.

Залита водою вулиця помітно ускладнює життя пішоходам, яким доводиться обходити значну частину дороги. Водії також можуть відчувати дискомфорт, оскільки через велику кількість води на дорозі зовсім не видно ям, яких тут досить багато.

Варто відзначити, що станом на 8:00 аварійної служби водоканалу на місці не було. Інформація про аварію також відсутня на офіційному сайті КП "Дніпроводоканал" та сторінці підприємства в соціальній мережі.

Нагадаємо, що в Одесі на проспекті Небесної сотні сталася аварія на водопроводі. Це не усувають з ранку понеділка, 10 червня, внаслідок чого затопило цілу вулицю.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові сталася аварія на водопроводі. Як повідомляють очевидці, на вулиці Плеханівській, 142 прорвало трубу, в результаті чого вулиці залило гарячою водою.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі справжній потоп. З'явилася інформація, що ділянка Люстдорфської дороги в районі першої станції опинилася під водою в результаті прориву водопровідних комунікацій.