У Дніпрі та області оголосили найвищий рівень пожежної небезпеки.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

Через погодні умови у Дніпрі оголосили найвищий рівень пожежної небезпеки. Через спеку вогонь може швидко поширюється по місцевості.

Рятувальники ДСНС просять дніпрян відповідально поводитися на природі і обережно поводитися з вогнем.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

18 і 19 червня погода особливо не зміниться — так само спекотно і без опадів. Вітер північно-східний 5 — 10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 15 — 20 °С, вдень — 28 — 33 °C

Щоб уберегтися потрібно запам'ятати кілька простих правил:

- Не можна випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках.

- Не розводьте відкритий вогонь поруч з господарськими будівлями.

- Не розкидайте недопалки і сірники на суху трав'яну підстилку.

- Слідкуйте, щоб діти не гралися з вогнем

Нагадаємо, що у Харкові стався непересічний випадок загоряння автомобіля, причини якого виявилися вкрай незрозумілими. До моменту приїзду рятувальників на місце полум'я охопило моторний відсік і заднє ліве крило дорогого гібридного американського авто.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у Києві в ніч на 7 червня на вулиці Гната Хоткевича спалахнула масштабна пожежа. Вогонь з'явився на території колишньої автомобільної бази. Полум'я охопило приміщення і перекинулося на припарковані поруч машини.

Також портал "Знай.ua" писав, що в місті Татарбунари Одеської області загорілися господарські будівлі з живністю на одному з приватних дворів.