Літо, ніхто не хоче сидіти на місці в цей період, а особливо діти. Їм просто необхідно витрачати свою енергію, і звичайно ж, розвиватися. Адже допитливий розум дитини здатний як губка вбирати різну інформацію, яка надовго відкладеться у пам'яті.

Іноді у вас може виникнути питання, чим зайняти дитину, щоб вона не нудьгувала вдома після школи або садочка. Пропонуємо вашій увазі підбірку найкращих заходів у Дніпрі з 17 по 23 червня.

17 червня

Виїздний квест "Я, зомбі"

Квест рольовоий: кожна дитина залучений від початку до кінця. Тематика квесту актуальна і захоплююча, вона сподобається й хлопчикам, і дівчаткам

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

18 червня

Тренування з футболу у центрі розвитку "футбік"

"Футбік" — це національна мережа футбольних центрів раннього розвитку, в яких дошкільнята можуть займатися футболом з самих ранніх років.

19 червня

Майстер-клас з ментальної арифметицки

Ментальна арифметика допомагає задіяти обидві півкулі мозку і максимально розширити інтелектуальний і творчий потенціал вашої дитини.

20 червня

Зоопарк

Це захоплююча та пізнавальна подорож у світ тварин, повне приємних відкриттів, нових знайомств і несподіваних зустрічей.

21 червня

Квест-кімната "діти шпигунів"

Квест-кімнати розраховані на розкриття лідерських якостей і придбання нових навичок. Максимальна місткість кімнати: 10 осіб. Квести добрі: без жахів та страшилок.

22 червня

Аквапарк HAPPY DAY

Перший аквапарк у Дніпрі на мальовничому березі річки Дніпро. Happy Day є найбільшим аквапарком міста, його загальна площа становить 16 000 м².

23 червня

Парк цікавої науки

Музей являє собою цілий світ наукових забав для людей будь-якого віку. У центрі Дніпра — у парку Глоби, представлені цікаві експонати, які наочно демонструють різні закони фізики, математики, біології, пояснюють виникнення природних явищ та механізми оптичних ілюзій.

Нагадаємо, що екстрім в Харкові: топ місць для незабутнього відпочинку

Раніше портал "Знай.uа" писав, що на Харківщині гримить "наркотичний" скандал: медик впарював українцям смертельну гидоту

Також портал "Знай.uа" повідомив, що харківський Євромайдан повстав проти Жукова: що вимагають активісти