Поки жителі Дніпра планують свою літню відпустку, міськрада вже щосили планує, як провести День міста.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У цьому році День міста припадає на 14 вересня. Але вже зараз відомо, які заходи пройдуть у цей день.

Департамент з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики оголосив тендер на 2,3 млн. грн. на організацію та проведення заходів на площі біля Дніпровського драматичного театру ім. Т. Шевченка.

У Дніпрі на Театральному бульварі встановлять сцену і 1 тис. стільців для глядачів. Там будуть виступати група "Baccara" і кавер-групи з піснями у стилі Диско-80,90-х.


Також підрядник зобов'язаний організувати чемпіонат "Arnold Amateur Strongman World Championship 2019 (USA)" і виступ Василя Вірастюка, а також встановити спортивне обладнання. Крім цього, підрядник повинен подбати про те, щоб учасників чемпіонату і оргкомітет довезли з Києва у Дніпро і назад.

Комунальне підприємство "Організаційно-аналітична служба" Дніпровського міськради також шукає підрядника, який за 3,2 млн. грн. зможе провести ряд заходів на Фестивальному причалі. Серед заходів виступ Олі Полякової та Jerry Heil.

Нагадаємо, що сезон концертів у Львові: де і коли пройдуть самі яскраві події, які не можна пропустити

Раніше портал "Знай.uа" писав, що де поплавати в басейні в києві: найкращі місця з приємними цінами

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив, що львів'ян кличуть дивитися кіно під відкритим небом: де і коли