Ввечері 19 червня, у Дніпрі на вулиці Богдана Хмельницького перехожі помітили агресивного чоловіка. Він бігав по дворах з ножем.

Про це передає "Інформатор" з місця події.


На місце викликали патрульних, побачивши правоохоронців п'яний з ножем почав тікати. Його затримали і доставили в райвідділ. Після затримання поліцейські дізналися про ще одному чоловікові. Очевидці побачили, що він йде з примотаним до руці ножем у бік Індустріального відділення поліції, куди доставили першого затриманого.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Як стало відомо, він з допомогою скотча примотав ніж і вирішив рятувати одного з райвідділу. П'яного "визволителя" теж затримали і доставили у відділок для складання матеріалів за ст. 178, 173, 185, 260 Купап.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві працівники металобази знайшли бездиханне тіло дитини в одному з металевих контейнерів серед купи металобрухту.

Також Знай.ua" писав про те, що моторошна трагедія сколихнула ще одне українське місто.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Києві співробітники поліції затримали крадія, який спробував вкрасти велосипед.За словами затриманого, його знайома запропонувала вкрасти велосипед, який стояв поруч із залом ігрових автоматів.