У Дніпрі хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Опадів очікувати не варто.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у суботу, 22 червня вологість повітря у Дніпрі складе від 21 до 55 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 21 до 34 градусів тепла.

Цікаво, що найвищу температуру в цей день зафіксували у 1918 році: тоді стовпчик термометра показав 36.3° градуси спеки. Найхолодніше було в 1910 році, тоді синоптики зафіксували 7.3°.

У цей день вшановується пам'ять святителя Кирила Олександрійського. Це другий день літнього сонцестояння, і це найдовший день у році.

Як раніше повідомляв Знай.ua в Одесі ціла вулиця пішла під воду.

Також Знай.ua писав про те, що шалена стихія остаточно добила українців. Як розповідають очевидці, дрібні опади принесла величезна чорна хмара. На відео видно, що узбіччя і асфальт укрила білою ковдрою. Багато хто навіть не зупинялися, щоб подивитися на аномалію.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, що у харківському метрополітені введено нові, річні інтервали між парафіями на станції поїздів.