Необдуманый вчинок здійснив дідусь, що живе на одній з вулиць Дніпра. Кілька разів на тиждень до дідуся приходила онука, щоб поспілкуватися і допомогти по господарству. 23 червня, в один із таких днів, її дідусь попросив її вийти з квартири.

Про це передає "Інформатор".


Він зачинив за нею двері, але дівчина помітила у нього в руках лезо. Вона терміново зателефонувала в поліцію. Чоловік ніяк не реагував на прохання патрульних і внучки відкрити двері. Через 15 хвилин двері таки відкрилася. Чоловік стікав кров'ю.

При цьому він відмовлявся від допомоги, про що криком повідомив присутнім. Патрульна Оксана Білоус негайно кинулася рятувати пенсіонера, але він відштовхував її і навіть намагався збити патрульну з ніг. Все-таки правоохоронцям вдалося до приїзду швидкої надати допомогу. Використовуючи брючний ремінь в якості підручного засобу, вдалося накласти джгут, який дідусь намагався зірвати. Швидка їхала майже 30 хвилин, але завдяки спільним зусиллям людське життя вдалося врятувати.

Також портал "Знай.ua" повідомив, що кам'янському хоспісі в місті Дніпро знущаються з пацієнтами. Людей змушують жити в жахливих умовах.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що львів'яни зіпсували кар'єру трьох повій: "найдревнішу професію" доведеться змінити

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Львів "обкладають мінами": у скільки обходяться жарти телефонних терористів.