На Дніпровщині створили дивовижний парк.

Про це повідомляє прес-служба ДніпроОДА.

Раніше тут була просто покинута місцевість, а зараз тут музичний фонтан, пішохідні доріжки, дитячий і спортивний майданчики, роледром, квіти та доглянуті газони, все це новий парк Покрова ім. Мозолевського.


Тут є все для комфортного дозвілля городян. У парку облаштували дитячий і спортивний майданчики, роледром, проклали пішохідні доріжки. Також відновили освітлення, висадили дерева і квіти, уклали рулонний газон, провели автоматичну систему поливу.


Але, це не все що тут планують зробити. На території постійно з’являються нові "артоб’єкти": альтанки, опори для квітів, казкові фігурки.

"У парку проводять своє дозвілля від малого до великого. Працюють різні спортивні групи. Люди намагаються утримувати порядок і чистоту. Ми дуже раді, що маємо такий парк. Дякуємо всім, хто причетний до його перевтілення", – подякувала місцева мешканка Людмила Барабаш.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще



Парк ім.Мозолевського – це найбільший парк Покрова, та справжня прикраса Дніпровщини.

Нагадаємо, що екстрім в Харкові: топ місць для незабутнього відпочинку

Раніше портал "Знай.uа" писав, що на Харківщині гримить "наркотичний" скандал: медик впарював українцям смертельну гидоту

Нагадаємо, що якщо ви спантеличені питанням куди піти у Львові на цьому тижні, тоді вам до нас. Ми розповімо про найбільш яскраві, круті і незабутні події, які варто відвідати.