У Дніпрі вихователька дитячого садка вдарила дитину з затримкою в мовному розвитку.

Про це написали батьки дівчинки на сторінці "Батьки SOS" у Facebook.

У дитячому садку №195 вихователька потрапила в скандал, дозволивши собі вдарити по руках дитину з затримкою в мовному розвитку. Через це дівчинка потрапила до лікарів.


Мати дівчинки розповіла, що зараз дитині призначили сильний препарат Атарікс. Також вона наголосила, що в дитячому садку на це не відреагували належним чином.

"Зараз дитина на обстеженні, призначений сильний дуже препарат Атарікс – про нього на фото. Вихователю я написала і ще й думку психотерапевта – після чого вона мене занесла в чорний список ", – розповіла вона.


Також мати дівчинки розповіла, що директорка закладу запевнила її, що з вихователькою вона поговорила і такого більше не потвориться.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що в Ірпені зникла неповнолітня Червінська Вероніка Володимирівна. Вона просто вийшла з дому і не повернулася. Пошуки зниклої дівчини тривають вже тиждень, але поки що безуспішно.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у штаті Північна Каліфорнія, що в США зникли дві дівчинки. Сестри заблукали в лісі. Їх пошуки тривали протягом двох днів.

Також портал "Знай.ua" писав, що двох дітей вдалося знайти патрульним поліцейським. Двоє хлопчиків 9 і 6 років втекли з санаторію "Малятко" близько 12 години дня.