В Дніпрі тривають планові ремонтні роботи доріг у межах міста.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше Місто".

У Дніпрі триває тотальна боротьба з поганими дорогами. Це безумовно добре, і незабаром можна буде їздити по рівних і гарних дорогах. Але сам процес ремонту доріг може принести городянам деякі труднощі. Все тому щочерез ремонт можуть тимчасово перекрити деякі вулиці.

Щоб уникнути неприємностей, вам потрібно запам'ятати список цих вулиць:

Нагадаємо, що рух транспорту по харківській площі Свободи в наступні три дні буде частково обмежено.Обмеження введені з-за підготовки до випуску офіцерів і триватимуть з 7:00 19 червня до 21:00 22 червня.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , "Киевавтодор" продовжує ремонтувати дорожнє покриття в місті, тому на дорогах вводяться тимчасові обмеження.

Також портал "Знай.ua" писав, що з 13 по 19 червня у Києві частково обмежать рух транспорту на мосту через річку Десенка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще