У Дніпрі городяни обурені поведінкою водія маршрутки №9, яка курсує між Сухачевкою і площею Старомостовою. Виявляється, що водій нешанобливо ставиться до літніх людей.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала дніпрянка Любов Стрєлкова.

Вона зазначила, що в маршруті №9 сталася неприємна ситуація через водія Валерія. Вона розповіла, як на одній із зупинок останнім у салон маршрутки хотів зайти пенсіонер, але водій, не слухаючи нікого, закрив двері прямо перед літнім чоловіком.


При цьому він сказав, що "пільговики вже є". Але дніпрянка розповіла, що пенсіонер тримав в руках гроші і хотів заплатити за проїзд. На доводи з боку пасажирів він не відреагував, і просто поїхав далі.

Зараз водій маршрутки звинувачує дівчину у брехні, у свою чергу дніпрянка готова пройти тест на поліграфі, щоб довести свою правоту.

Нагадуємо, що в Дніпрі перевізники мають намір підвищити вартість проїзду в місцевих маршрутках.

Раніше портал “ “Знай.uа” повідомляв про те, що в одному з дніпровських трамваїв раптово помер пасажир.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Також “Знай.uа” писав про те, що у Харкові на лінії випустили тролейбуси, в яких не працюють кондиціонери.