Мер Дніпра звернувся в прокуратуру після перевірки парку Глоби.

Про це повідомляє інформаційний портал Інформатор.

Борис Філатов, мер Дніпра звернувся із заявою в прокуратуру, після результатів перевірки, в якій виявили ознаки кримінальних злочинів у парку Глоби.


Повідомляється, що керівництво парку ухвалювало сумнівні договори і надавало будівлі парку в оренду без відповідного дозволу.

Також директор департаменту парків і рекреацій Дніпровської міської ради Максим Музика розповів, що були виявлені й інші порушення. Серед яких, завищення цін будівельних робіт і цін на матеріали і товари, укладення незаконних договорів через здачу будівель в оренду. Тепер у всьому розбиратиметься прокуратура.


Також він повідомив, що з власником 56 одиниць атракціонів ТОВ "Кедр", які розташовані в парку Глоби розірвали договір. Все через те, що нещодавно у кабінки колеса огляду випало дно. В результаті перевірки з'ясували, що всі атракціони вже застарілі. Тепер власник у п'ятиденний термін припинить роботу цих атракціонів і самостійно їх демонтувати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, что у Кривому Розі в одному з багатоповерхових будинків жителі вимагали встановити газові лічильники у квартирах, однак у ПАТ "Криворіжгаз" відмовився встановлювати за свій рахунок.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" рух транспорту по харківській площі Свободи в наступні три дні буде частково обмежено.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Харківщині людей лякають страшні хижаки, які заполонили ліси і лісосмуги.