В Дніпрі маленький котик застряг під дерев'яною підлогою тимчасового пішохідного переходу.

Про це повідомляє інформаційний портал Інформатор.

26 червня, о 17:55 на лінію "101" повідомили про те, що кошеня потребує допомоги. Тварина застрягла під дощатим настилом тимчасового пішохідного проходу на вулиці В'ячеслава Липинського, при цьому він жалібно нявчав.

На місце події прибули рятувальники. За допомогою пожежно-рятувальних інструментів зняли дошку з пішохідного проходу і дістали кошеня.

Пухнастого передали небайдужим громадянам.

Нагадаємо, що у Львові на Сихові невідомі жорстоко вбивають вуличних котів. Про це повідомила у Facebook львів'янка Юлія Жадан. Тіла тварин помітили на вулиці Драгана, 30. За її словами, шкуродери пов'язують котам лапи і викидають в підвал, де тварини приречені на смерть.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Львівщину паралізувала страшна ДТП: водій легковика влаштував кривавий боулінг, кадри 18+.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал "Знай.uа" інформував, що Львів "обкладають мінами": у скільки обходяться жарти телефонних терористів.