В сезон продавці фруктів і ягід можуть непогано заробити. Є сім'ї, де діти разом з батьками обносять посадки і не гребують і не бояться навіть рвати ягоди на кладовищі.

Про це на сторінці в соціальній мережі Facebook спільноти "Чечеловка Дніпро" написала дніпрянка Марія Козкіна.

Жінка розповіла, як пішла на "Озерку" з дітьми, щоб купити фрукти. Жінка побачила втомленого 10-річного хлопчика, біля якого стояли повні відра і ящики абрикос та черешні. На вигляд абрикос і черешні були дрібнуваті, але для компоту, щоб зварити дітям і за ціною їй підходили.

"Все по 30. Беріть, з дачі, ось тільки вранці нарвали. Правда шовковиця вже трохи тече. Спека, самі розумієте", - сказав маленький продавець.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Але раптом жінку тихенько покликали дві бабусі. Вони розповіли, що давно знають цього хлопця. Він з сім'єю все літо в окрузі обриває ягоди. Але найстрашніше, що вони рвуть не тільки в посадках над трасами, але і на кладовищах.

"Вирішувати вам, але фрукти вирощені на людських кістках до добра не приведуть. Не ризикуйте, не купуйте!Таким чином ця сім'я вже заробила собі на другу машину", — пояснили бабусі.

Нагадаємо, що Борис Філатов, мер Дніпра звернувся із заявою в прокуратуру, після результатів перевірки, в якої виявили ознаки кримінальних злочинів у парку Глоби.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , рух транспорту по харківській площі Свободи в наступні три дні буде частково обмежено.

Нагадаємо, что у Кривому Розі в одному з багатоповерхових будинків жителі вимагали встановити газові лічильники у квартирах.