Пенсійний фонд України розробив електронний портал за допомогою якого ви зможете розрахувати свій трудовий стаж, а також розмір майбутньої пенсії.

Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Тепер українці зможуть автоматично розрахувати пенсію, а також налаштувати безкоштовне SMS-інформування про призначення або перерахуном пенсії.


За допомогою розділу "Моя пенсія" можна отримувати інформацію про пенсійну виплату, коефіцієнт стажу, додаткові доплати до пенсії.

Пенсіонери та інші громадяни зможуть налаштувати безкоштовне SMS-інформування про призначення або перерахунку пенсії, про сплату страхових внесків роботодавцем. Також на сайті є послуга, яка дозволяє отримати довідки про розмір пенсії, суми сплачених внесків та формуляр про трудовий і страховий стаж.

Крім того, на сайті є можливість отримати інформацію про розмір стажу – починаючи з 2004 року, коли стартувала електронна система обліку.

Нагадаємо, що з 1 липня 2019 року в Україні підвищать пенсії. Відтепер мінімальна пенсія складе 1564 гривні, а максимальна – 15 640 гривень

Як повідомляв Знай.ua , нові пенсійні правила повернуть Україну в голодні 90-е.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Також Знай.ua писав, що вийти на пенсію в 60 зможуть одиниці, і ось хто вони.