На урочистій церемонії, яка проходила на території дніпровського яхт-клубу "Січ", тварини поїдали весільні квіткові декорації.

Про це повідомляє дніпрянка Олеся Антошкіна на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Той незграбний момент, коли на весілля запрошені кози!" – пожартувала Олеся.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Олеся Антошкіна розповіла, що 25 червня молодята з Павлограда відзначали весілля на галявині яхт-клубу "Січ". Потім на захід прийшли кізки, які живуть на території яхт-клубу, і стали їсти квіти з весільної арки.

Тот неловкий момент, когда на свадьбу приглашены козы))

Geplaatst door Олеся Антошкина op Dinsdag 25 juni 2019

За словами дівчини, травоїдні гості весілля не зіпсували.

"Це після церемонії було, коли гості в шатрі за стіл сіли, в стороні від арки. А взагалі, там і кози були, і павичі, і штук 40 гусей", - розповіла дівчина.

Нагадаємо, що у Канаді єнот пробрався в будинок до місцевої мешканки і з'їв усі її запаси хліба. Інцидент, який спочатку сильно налякав жінку, відбувся в Торонто.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", команда порятунку тварин в одному з продуктових магазинів Києва упіймала кота, який проник у приміщення.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Америці сімейство ведмежих забралось в піцерію.