Мешканці Дніпра жорстоко обійшлися з тваринами.

Про це повідомляє Людмила Грязєва на сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами жінки, інцидент стався в Дніпрі на алеї Світу. Там помітили тварин в поганому стані. Біля будинку №9 на вулиці Усенко часто гуляли собаки, саме там їм могли нашкодити. Судячи з усього, тварини – безпритульні. На кадрах видно, як пес здригається в конвульсіях, а люди намагаються йому допомогти.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також дніпрянка написала, що 27 червня невідомі нагодували собак отрутою. Одну з тварин забрали представники "Зооконтролю". Іншого пса, якого так само помічали в дивному стані, ніхто так і не знайшов. В коментарях мешканці висловлюють обурення.

"Чому люди такі жахливі? Я в цьому світі більше боюся людей! Покажіть мені цього звіра, хто це зробив?", — пише одна з підписниць.

Нагадаємо, що у Львові на Сихові невідомі жорстоко вбивають вуличних котів. Тіла тварин помітили на вулиці Драгана, 30. Живодери зв'язують котам лапи і викидають в підвал.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", з 26 по 30 червня у Львові буде підрахунок вуличних котів. Відомо, що підрахунок буде проводитися за унікальним алгоритмом.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі на вулицях розкидані отруєні шийки.