Дніпряни захоплені вчинком молодого хлопця по відношенню до літньої жінки.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала дніпрянка Олена Кокіна, яка і стала свідком зворушливої історії.

Дніпрянка розповів, як прийшла на ринок, щоб купити овочів. Біля кіоску з овочами сиділа бабуся і продавала черешню. Жінка розповіла, що вона сама часто брала в неї ягоди.

Дніпрянка побачила, як біля бабусі стояв молодий чоловік і умовляв її піти додому і відпочити, при цьому він пропонував їй 300 гривень. Вона зазначила, що хлопець робив все це в м'якій і лагідній формі. Але літня жінка говорила, що він занадто багато грошей хоче дати.

Популярні новини зараз
Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини Сильні магнітні бурі атакують як здоров'я, так і техніку: коли на них чекати у квітні ПриватБанк нарахує на картку до 3000 гривень: як отримати Заплатять майже 1700 доларів: колекціонери оголосили полювання на особливі 2 копійки
Показати ще

Жінка залишила слова подяки цьому хлопцеві.

Нагадаємо, що Борис Філатов, мер Дніпра звернувся із заявою в прокуратуру, після результатів перевірки, в якої виявили ознаки кримінальних злочинів у парку Глоби.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" рух транспорту по харківській площі Свободи в наступні три дні буде частково обмежено.

Нагадаємо, что у Кривому Розі в одному з багатоповерхових будинків жителі вимагали встановити газові лічильники у квартирах.