У Дніпрі пройшла серія жорстоких вбивств тварин. заступник мера оголосив винагороду за затримання зловмисників.

Про це повідомляє "Інформатор".

У Дніпрі на вулиці Миколи Руденка місцевий житель систематично жорстоко вбиває тварин. Перший раз це сталося ще в березні цього року. У ніч на 29 червня це повторилося, і місцеві жителі виявили трупи двох кошенят — обидва без лап і практично з відірваними головами.

Ці вбивства стали останньою краплею й заступник міського голови Михайло Лисенко оголосив винагороду за спійманого вбивцю.

"Для активізації пошуку причетних до цього осіб, за будь-яку інформацію, яка допоможе встановити причетних персонажів, оголошую винагороду в розмірі мого окладу — 31 000 гривень", написав він.

Нагадаємо, в Україні заборонили роботу шапіто: тварин відпустять на свободу. Про це повідомив представник громадської організації UAnimals Олександр Тодорчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook

Як повідомляв Знай.ua , шимпанзе почали деградувати: всьому виною спілкування з людьми.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Також Знай.ua писав, мультфільм "Король Лев" змусив ридати звичайного пса: відео приголомшило світ.