На Дніпропетровщині загорівся будинок, у якому знаходилися люди.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

1 липня в 6:02 на лінію "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі житлового будинку по вулиці Кравченка села Голубівка Новомосковського району.

На місце події прибули дві бригади рятувальників. Вони встановили, що займання виникло в кімнаті. Вогнем пошкоджено домашнє майно на площі 30кв.м.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В результаті пожежі загинув власник квартири, громадянин 1974 року.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Одеській області сильна злива з ураганом зірвали випускний бал в Ізмаїлі.

Також Знай.uа писав, у четвер, 27 червня, у Київ прийшла негода. Через сильний вітер, грім і грози масово почали падати дерева, обриватися даху будівель і дроти зі стовпів.

Нагадаємо, реальний ліквідатор з Чорнобиля розвіяв міфи про серіал НВО. Борис Горбачов, кандидат фізико-математичних наук, старший науковий співробітник, учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС з 18-річним стажем, розповів, що подивився американський серіал "Чорнобиль" 2019 року і залишився в роздвоєних почуттях.